Eikö sinulla ole vielä nimimerkkiä? Varaa nimimerkki tästä.

Palaa Persikka.net-etusivulle

Chat

8.7.2020

Chatin taustalla pörräävä moottori päivitetään uuteen versioon heinäkuun lopulla. Päivityksen yhteydessä keskusteluhistoriat, asetukset ja avoinna olevat privaviestien välilehdet nollautuvat. Ilmoitamme muutoksen tarkan ajankohdan etukäteen, mutta nyt on jo syytä varautua ottamaan talteen viestihistoriasta tärkeät asiat. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa - kaikkien muutostöiden tarkoituksena on parantaa chatin toimintaa, ja korjata ongelmia.


25.6.2020

Muutoksia kirjautumiseen

Kesän aikana Persikan tietoturvaa parannetaan. Sen myötä lähitulevaisuudessa kirjautuminen muuttuu siten, että sisään kirjaudutaan nimimerkin sijaan sähköpostiosoitteella. Muutoksen jälkeen nimimerkkiä on mahdollista vaihtaa itse halutessaan. Sähköpostiosoitteen asettaminen lisätään lähiaikoina profiilin muokkaussivulle, jolloin se on mahdollista lisätä ja muuttaa tarvittaessa.

Sähköpostiosoite on aina ainoastaan käyttäjän tiedossa, ja sitä ei missään tapauksessa näytetä julkisesti Persikka.net-palvelussa. Emme koskaan ole yhteydessä sähköpostitse, jos käyttäjä ei ole sitä itse ensin pyytänyt erikseen.

Muutoksesta tiedotetaan tarkemmin, kun ajankohta on lähempänä.


30.5.2020

Huoltotöitä

Chat-palvelimen muisti on nelinkertaistettu, suorittimen määrä on kolminkertainen aiempaan nähden. Jos chatissa esiintyy edelleen hidastelua, ilmoitelkaa rohkeasti moderaattoreille tai tehkää tukitiketti. Kiitokset kaikille kärsivällisyydestä ja avusta!


24.5.2020

Tietokannan siivous

Chat-keskustelujen tietokantaa on siivottu: yli kaksi viikkoa vanhat viestit on poistettu keskusteluhistorioista chatin toiminnan parantamiseksi. Loppuvuodesta pyritään tuomaan mahdollisuus tallentaa vanhojakin keskusteluviestejä.